Martijn Aslander | ondernemerscollege
Martijn Aslander

Wat is de impact van nieuwe slimme technologieën?

Innovatie,Persoonlijke ontwikkeling
23256 views
De ‘nieuwe renaissance’, waarin kennisverspreiding sneller gaat dan ooit, biedt enorme kansen voor ondernemers om zich bottom-up te organiseren en sneller, efficiënter en zonder bureaucratie dingen voor elkaar te krijgen. In een vlammend college duidt Martijn Aslander de ontwikkelingen voor de komende jaren en komt met oplossingsrichtingen voor deze moeilijke vraagstukken voor ondernemers.

Martijn Aslander
Martijn Aslander Lifehacker
Martijn Aslander is professioneel lifehacker en verbinder van mensen, informatie en ideeën. Hij is een veelgevraagd spreker op congressen, geeft advies aan overheid en bedrijfsleven en is schrijver. Zowel in zijn publicaties als op het podium laat hij de ongekende mogelijkheden zien van de huidige netwerksamenleving voor mens en arbeidsmarkt.

Comments

Houd rekening met UBL!

In deze blog van Martin van Ernst leest u over de nieuwe standaard voor informatie-uitwisseling tussen bedrijven: UBL.

Lees de blog

Digitale administratie

Een volledig, actueel en scherp inzicht in uw financiële positie, uw rendement en uw kosten. Dat is waar wij u mee kunnen helpen!

Bekijk deze pagina

Trusted Analytics

We bevinden ons in het digitale tijdperk waarin de hoeveelheid data exponentieel toeneemt. De technische mogelijkheden om deze data te analyseren zijn ongekend.

Bekijk deze pagina

Bekijk ook