Angelique Koopman | ondernemerscollege
Angelique Koopman

Wat vertellen artificial intelligence en big data over jouw business?

Innovatie
9578 views
Artificial Intelligence is dé trend van 2017. Dankzij Artificial Intelligence wordt het mogelijk om grote hoeveelheden complexe data te analyseren. Een mens kan deze verbanden onmogelijk leggen, het ontbreekt ons simpelweg aan hersencapaciteit. In haar college laat Angelique zien dat de mens met behulp van Artificial Intelligence tot verrassende inzichten kan komen. En hoe dat jou kan helpen in je dagelijkse business.

Angelique Koopman
Angelique Koopman Audit innovation expert
Angelique Koopman neemt je mee in de wereld van machine learning, deep learning en slimme algoritmen. Ze laat zien dat deze termen niet afschrikken, maar juist ongekende mogelijkheden bieden. Zij onderzoekt vanuit de theorie én de praktijk de toegevoegde waarde van nieuwe technologieën voor het werk van accountants. Ze geeft colleges op Tilburg University om haar kennis te delen met studenten.

Comments

Welkom in de wereld met Artificial Intelligence

Artificial Intelligence wordt dé trend van 2017. Maar wat is dat eigenlijk? En hoe werkt het? Angelique Koopman legt uit.

Lees meer

Trusted Analytics

We bevinden ons in het digitale tijdperk waarin de hoeveelheid data exponentieel toeneemt. De technische mogelijkheden om deze data te analyseren zijn ongekend.

Bekijk deze pagina

Wat is de kracht van Big data?

Een datingbureau, maar dan voor voetballers en clubs? SciSports verzamelt en analyseert gegevens van honderdduizenden voetballers. Laat je inspireren!

Bekijk deze pagina

Bekijk ook