Aljan de Boer | ondernemerscollege
Aljan de Boer

Welke trend moet je als organisatie volgen?

Marketing
10089 views

Trends. Van het ene op het andere moment zijn ze er en we doen er met z’n allen massaal aan mee. Stel jezelf eens de vraag: waarom? Wat zit er achter deze trend? Iedere trend kent namelijk een diepere oorsprong. Als je dát weet te achterhalen, kun je slimmer inspelen op trends en ze zelfs succesvol inzetten binnen je bedrijf. Een college door Aljan de Boer over de toekomst en hoe je daar als organisatie in voorop kunt lopen.


Aljan de Boer
Aljan de Boer Strateeg

Aljan de Boer is strateeg en werkt bij Trendsactive. Dit onderzoeksbureau doet al ruim tien jaar onderzoek naar menselijk gedrag in een veranderende maatschappij. Aljan helpt organisaties bij de interpretatie van deze trends.


Comments

Hoe krijg je grip op trends?

Als trendanalist brengt Christine Boland in kaart wat een mens drijft. Want als je dat weet, kun je daarop inspelen. Ze deelt haar tips.

Bekijk het college

Hoe wordt jouw bedrijf 10x sneller, beter én goedkoper?

Trendwatcher Ruud Veltenaar praat je in zijn college bij over de nieuwste technologieën en diensten en de invloeden ervan op het dagelijks leven.

Bekijk deze pagina

Hoe gaat Internet of Things ons dagelijks leven veranderen?

Een chip in je arm en zelfrijdende auto's zijn dichterbij dan je denkt. Ben jij klaar voor een wake-up call voor de toekomst?

Bekijk deze pagina

Bekijk ook