Henk Jan Beltman | ondernemerscollege
Henk Jan Beltman

Werkt personeel met een aandeel in het bedrijf harder?

Strategie,Marketing,Leiderschap
11353 views
Wie is er niet dol op de chocola van Tony’s Chocolonely. Zij zelf ook! Crazy about chocolate zijn ze. And serious about people. Very serious. Goed werkgeverschap is voor Henk Jan Beltman, chief chocolate officer bij dit mooie bedrijf, net zo belangrijk als het produceren van een (h)eerlijke reep. Henk Jan betrekt zijn leveranciers én zijn personeel zo veel als mogelijk bij de onderneming. Bijvoorbeeld door zijn medewerkers te belonen met een aandeel in het bedrijf. Zijn team staat voor hem op nummer één. In dit ondernemerscollege vertelt Henk Jan over het gedachtegoed van Tony’s Chocolonely. Over eerlijk delen: van cacaoboon tot supermarkt en van medewerker tot directeur.

Henk Jan Beltman
Henk Jan Beltman Chocolate chief officer
Henk Jan Beltman wordt ook wel de Nederlandse Willy Wonka genoemd. Sinds 2010 is hij chief chocolate officer bij Tony’s Chocolonely, in goed Nederlands ‘de baas van de chocolade’. In 2014 won Henk Jan de Amsterdamse Ondernemersprijs 2014. Deze prijs wordt uitgereikt aan een Amsterdamse betrokken ondernemer, die uitblinkt in creatief en innovatief ondernemerschap. In 2016 werd hij gekozen tot Dutch Marketeer of the Year. Volgens het juryrapport omdat hij in staat is zijn creativiteit en idealisme te koppelen aan goed ondernemerschap.

Comments

Bedrijfsopvolging: iets om nú te regelen

“Ik zeg altijd tegen ondernemers: als jij je bedrijfsovername nu niet regelt, doet een ander het straks voor je.” Pierre Satink aan het woord over bedrijfsopvolging.

Lees de weblog

Familiebedrijven

Onze familiebedrijfsspecialisten zijn bekend met de dynamiek binnen familiebedrijven en zetten deze kennis in om u te begeleiden in het maken van de voor u juiste keuzes. Lees meer!

Bekijk deze pagina

Bedrijfsopvolging

Onvermijdelijk voor ondernemers: bedrijfsopvolging. Een complex proces, maar voor de continuïteit van uw onderneming belangrijk om tijdig te regelen.

Bekijk deze pagina

Bekijk ook