Online diensten

Welkom bij de online dienstverlening van Baker Tilly Berk. U kunt hieronder inloggen. Heeft u nog geen inloggegevens? Neemt u dan contact op met uw adviseur bij Baker Tilly Berk en meld u hiervoor aan.

Inloggen online applicaties

 

Inloggen Digitale services

 

Hulp nodig bij het inloggen?

 

Indien u inlogt, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden online dienstverlening en het gebruik van cookies. Lees meer over de digitale omgeving en de beveiliging van uw bedrijfsgegevens. Hulp nodig bij het inloggen? Klik hier voor de helpdesk.

Veilig gegevens uitwisselen

Wilt u veilig gegevens met ons uitwisselen? Maak dan gebruik van ons klantportaal. Een vertrouwelijk document of bericht versturen of ontvangen? Ons klantportaal is veilig en betrouwbaar. Probeer het nu!

Nieuwe functionaliteit in Accountview

De update van AccountView is uitgevoerd en u maakt nu gebruik van versie 9.4. Deze versie heeft een aantal verbeteringen in zich, waaronder een Dashboard functie. Na het openen van uw administratie gaat u naar Bestand/Dashboard, een grafische weergave verschijnt dan op uw scherm. U heeft in één oogopslag alle relevante stuurinformatie over uw onderneming in beeld. Uiteraard geeft het dashboard alleen de juiste informatie wanneer de boekhouding volledig is bijgewerkt!
Voor meer informatie neemt u contact op met uw contactpersoon bij Baker Tilly Berk.

Baker Tilly Berk Online

Bij onze dienstverlening maken wij steeds meer gebruik van de digitale mogelijkheden. Baker Tilly Berk online bevat momenteel de volgende mogelijkheden:

back to top