Inlogpagina

Inlogpagina

Welkom op de inlogpagina van Baker Tilly Berk. Heeft u nog geen inloggegevens? Neemt u dan contact op met uw adviseur bij Baker Tilly Berk en meld u hiervoor aan.

Inloggen klantportaal mijn.bakertilly.nl

Heeft u hulp nodig bij het inloggen, neemt u dan contact op met uw relatiebeheerder.

Start TeamViewer

Veilig gegevens uitwisselen

Wilt u veilig gegevens met ons uitwisselen? Een vertrouwelijk document of bericht versturen of ontvangen? Maak dan gebruik van onze beveiligde omgeving voor het uitwisselen van bestanden. Veilig en betrouwbaar, probeer het nu! 

Indien u inlogt, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden online dienstverlening en het gebruik van cookies en de gebruikersvoorwaarden. Lees meer over de digitale omgeving en de beveiliging van uw bedrijfsgegevens. 

Het laatste nieuws

Wij delen graag onze kennis en ervaring met u. Door met onze nieuwsberichten, blogs en artikelen u op de hoogte te houden van wijzigingen in wet- en regelgeving en actuele trends. Zo maken wij inzichtelijk wat belangrijke ontwikkelingen voor organisaties kunnen betekenen.

Omzet Baker Tilly Berk stijgt 12,7% naar € 99,4 miljoen

Omzet Baker Tilly Berk stijgt 12,7% naar € 99,4 miljoen

Omzetstijging met name veroorzaakt door groei in auditpraktijk en fiscale (advies)praktijk.

Bekijk dit persbericht
Bouwvakkers op bouwplaats aan het werk.jpeg

Het arbeidsrecht weer op de schop!

Wetsvoorstel Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) gepresenteerd, waarmee strenge regels uit WWZ gedeeltelijk op de schop gaan.

Bekijk dit nieuws
Baker Tilly Berk | Zorg Regeldruk

Het stroomt beleid; wie durft de kraan dicht te draaien?

Advisory Healthcare adviseurs Marlijn Althuizen en Inge Blokker stellen dat de huidige discussie over regeldruk nog niet over de juiste vraag gaat. Zij analyseerden het speelveld van beleid in de zorg.

Bekijk deze blog
Vrouwen voor rechter.jpg

Ontslag op staande voet leidt soms tot transitievergoeding

De Hoge Raad beoordeelde de vraag of werknemers bij ontslag op staande voet toch recht kunnen hebben op een transitievergoeding. Uitkomst: ja, dat kan.

Bekijk dit nieuws
Zelforganisatie: lijden of leiden?

Zelforganisatie: lijden of leiden?

Advisory Healthcare consultant Alexandra Hoekman analyseerde theorie- en praktijkonderzoeken omtrent zelforganisatie en licht drie veel voorkomende uitdagingen uit.

Bekijk deze blog
action-blue-diver-863988 (1).jpg

"De belangrijkste toets moeten wij zelf zijn"

Beter willen worden betekent onder andere dat je jezelf goed moet kennen en moet kunnen analyseren. Lees de blog van bestuurslid Marcel Huisman.

Bekijk deze blog
Herbeoordeling AEO status

Herbeoordeling AEO status

De AEO status biedt u als ondernemer een flink aantal voordelen en zal in het kader van de Brexit alleen maar aan belang winnen.

Bekijk dit nieuws
Toegelaten douanevertegenwoordiger

Toegelaten douanevertegenwoordiger

Zodra u als douanevertegenwoordiger namens een bedrijf een douaneaangifte indient, dan dient u hiervoor geregistreerd te zijn als een ‘toegelaten douanevertegenwoordiger’ bij de douane.

Bekijk dit nieuws

Klantverhaal Seven Stars

Seven Stars is een snelgroeiend ICT-detacheringsbedrijf met een omzet van 35 miljoen. Het in 2005 opgerichte bedrijf kwam door het succes voor belangrijke strategische keuzes te staan. Oprichter en eigenaar Marius Nijland wilde zichzelf weer echt in zijn kracht zetten en creëerde ruimte voor andere zaken dan de dagelijkse business. Hij koos bewust voor een herstructurering en de bank en het huidige management zijn ingestapt.

Marius Nijland
Marius Nijland Oprichter en eigenaar Seven Stars
“De door Baker Tilly Berk voorgestelde bedrijfsconstructie gaf het management de kans om op een goede manier in te stappen. Ook is er door de herstructurering kapitaal vrijgekomen voor verdere groei én heb ik daardoor meer tijd om weer te gaan ondernemen.”
Bewuste keuze voor herstructurering

Ondernemerscollege

Hoe vind je balans in onze prestatiemaatschappij en voorkom je een burn-out?

Ruim een miljoen mensen lopen rond met burn-out symptomen door o.a. prestatiedruk en communicatie overload. Sebastian Mennes over zijn ervaring.

Sebastian Mennes

Bekijk alle colleges