Online salarisadministratie

De online salarisadministratie van Baker Tilly Berk Online is gebruiksvriendelijk van opzet en kent een groot aantal functionaliteiten. Zo kunt u zelf werknemers aan- of afmelden en wijzigingen doorvoeren in hun stamgegevens. Efficiƫnt, eenvoudig en altijd actueel.

Binnen de module kunt u inzoomen op werknemerniveau en persoonsgebonden informatie raadplegen of wijzigen. Op deze manier wordt de salarisadministratie voor u een belangrijke bron van informatie die u inzicht geeft in de salarisopbouw van uw medewerkers. Maar ook in zaken als het aantal opgebouwde en opgenomen vakantiedagen, overuren en toeslagen.

Snelle verwerking

U voert periodiek de gewenste mutaties door in uw salarisadministratie. Zijn alle gegevens ingevoerd en door u geaccordeerd, dan worden uw gegevens door Baker Tilly Berk digitaal 'binnengehaald', beoordeeld en vervolgens definitief verwerkt in uw salarisadministratie en levert de salarisoutput op de afgesproken wijze bij u aan. Zo werkt u samen met uw Baker Tilly Berk salarisadministrateur met hetzelfde digitale systeem. Indien u dat wenst kan Baker Tilly Berk, afgestemd op uw specificaties, ook managementrapportages voor u verzorgen.

Meer over de mogelijkheden van (online) salarisadministratie en HR dienstverlening.

back to top