Online dienstverlening

Online dienstverlening

De wereld om ons heen verandert en de manier waarop u uw administratie doet verandert mee. Baker Tilly Berk biedt een uitgebreid palet aan online dienstverlening aan waardoor het voeren van een up-to-date administratie voor iedereen is weggelegd. U bepaalt zelf welke werkzaamheden u aan ons wilt uitbesteden en wat u zelf wilt doen.

Wij bieden de volgende online diensten aan:

We automatiseren uw administratie met handige online tools. De basis voor uw perfecte administratie wordt gelegd met het inlezen en digitaliseren van uw facturen via een scan & herken applicatie. De boekhouding zelf vindt plaats in ons online boekhoudpakket Exact Online of een ander online boekhoudpakket van uw keuze. Vanuit deze tool kunnen wij een bankkoppeling met uw bank leggen, waardoor bankafschriften automatisch ingelezen en verwerkt worden in uw boekhouding. De boekhouding vormt de basis voor het maatwerk online dashboard dat u 24/7 ter beschikking heeft. Kortom: inzicht, persoonlijk advies én pragmatische online oplossingen.

Still BIC animatievideo
        

De salarisadministratie is vaak tijdrovend en kostbaar en het is niet eenvoudig om de snel veranderende wetgeving bij te houden en op de juiste manier te implementeren in uw salarisadministratie. Nieuwe technologieën bieden bovendien de mogelijkheid om uw personeelsadministratie verder te digitaliseren. U kunt uw medewerkers toegang geven tot hun eigen online personeelsdossier. Met actuele cijfers over verzuim en verloop kunt u samen met uw management uw personeelsbeleid aanscherpen waar nodig. 

  • Aangifte omzetbelasting, loonheffingen en vennootschapsbelasting

 Ook de aangiften van uw omzetbelasting, loonheffingen of vennootschapsbelasting verzorgen wij digitaal. Het uitwisselen van informatie gebeurt veilig en gemakkelijk, tussen u en ons, en ook met instanties zoals de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. 

  • Digitaal archief van maand-, kwartaal- en jaarverslagen

Binnenkort kunt u al deze diensten vanuit één centraal klantenportaal benaderen. Hoe fijn is dat! We houden u op de hoogte van de voortgang hiervan.

Wilt u nu inloggen? Klik dan hier.

Actueel

Wilt u meer weten over de dienst totaaloplossing accountancy en online salarisadministratie? Onze mensen delen graag hun wijsheid met u. Bekijk de artikelen, video's en blogs die wij voor u hebben klaargezet.

Play

Inzicht voor mkb-ondernemers

Een perfecte financiële administratie biedt u als mkb-ondernemer veel voordelen. Het kost u weinig tijd, fouten worden tot een minimum teruggebracht en belangrijker nog: u bent altijd bij. Ontdek hoe!

Bekijk de video
Familiebedrijf - Corporate Finance | Baker Tilly Berk

Wilt u uw onderneming verkopen?

Bekijk dan deze vier tips om uw bedrijf verkoopklaar te maken. Het optimaliseren van de winst bijvoorbeeld.

Bekijk deze blog
Infographic stuurinformatie weblog | ondernemerscollege

Bepaal met slimme stuurinformatie de koers van je bedrijf

Met deze infographic geven wij u een inkijkje in de wereld van data en managementinformatie.

Bekijk deze blog
Anders ondernemen weblog | ondernemerscollege

Niet harder werken, maar anders ondernemen

“Maarten van der Weijden ging vlak voor de finish van de 10 km openwaterzwemmen opeens links zwemmen. Ik was als kijker volledig verrast. Nu weet ik dat Maarten een tactisch slim spel speelde."

Bekijk deze blog
Koploper weblog | ondernemerscollege

Zo ben je ook over vijf jaar nog koploper

"Ik trek graag een parallel met de Formule 1-sport. Een ondernemer heeft ook een race te winnen."

Bekijk deze blog

Belangrijke wijzigingen in de jaarverslaggeving

Wij brengen u op de hoogte van de belangrijkste wijzigingen.

Bekijk dit nieuws

Exact en Baker Tilly Berk sluiten partnerovereenkomst

Baker Tilly Berk gaat de administraties van klanten voeren met Exact Online.

Bekijk dit nieuws
Play

Samen stappen vooruit met de totaaloplossing accountancy

Klant aan het woord: “Nu zien we wat er per dag aan omzet gerealiseerd is, en ook de kosten. Met dit inzicht kunnen we makkelijk doorgroeien.”

Bekijk de video
Play

Wat moet je als accountant weten over een bakje friet?

Onze collega Jeffrey nam een tijdje geleden een kijkje in de keuken van onze klant FEBO, om het antwoord op die vraag boven tafel te halen.

Bekijk de video

Ondernemerscollege

Wat is de impact van nieuwe slimme technologieën?

Martijn Aslander is professioneel lifehacker. Hij vraagt zich constant af: “kan het niet wat slimmer?” Hij deelt zijn tips in het ondernemerscollege.

Martijn Aslander

Bekijk alle colleges