Carrière

Carrière

Geen baan, maar een loopbaan. Dat is wat we je bieden. Baker Tilly Berk is een ambitieuze organisatie die hard aan de weg timmert. Onze medewerkers zijn net zo. Heb je talent, dan wordt dat herkend en gekoesterd. Baker Tilly Berk is een organisatie waar je jezelf kunt zijn en waar je je snel thuis voelt. Bij ons kun je blijven groeien. Naast een marktconform salaris, hebben we een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende studiemogelijkheden.

Kijk voor een actueel overzicht van onze vacatures en meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden op www.werkenbijbakertillyberk.nl. Heb je interesse in een vacature, neem dan contact op met onze recruiters.

 

Jaqueline Verweij     Bram van Bokhoven  
Jacqueline Verweij
 
   
Bram van Bokhoven
 
 
Corporate Recruiter
06 25 73 15 75
j.verweij@bakertillyberk.nl   
    Campus Recruiter
06 11 59 30 07
b.vanbokhoven@bakertillyberk.nl 
 

Wat moet je als accountant weten over een bakje friet?

Onze collega Jeffrey kreeg alle ruimte en vrijheid om dit te onderzoeken voor onze klant FEBO. Hij begon als stagiair, maar is inmiddels doorgegroeid tot vaste sparringpartner en adviseur van de snackketen. “Je stapt er makkelijk binnen en iedereen is vriendelijk. Daardoor ben je nauw bij elkaar betrokken.” En FEBO zelf? “We werken al lang samen, het voelt goed en er is vertrouwen.” Wil jij ook aan tafel schuiven bij ondernemers om met elkaar tot goede advisering en administratie te komen? Solliciteer dan direct!  

Jeffrey FEBO.JPG

 

Drie nieuwe partners bij Baker Tilly Berk

David Zijlmans, Maurice van Slooten en Aloys Vonk toegetreden tot partnercorps.

Ondernemerscollege

Hoe krijg je ondernemende medewerkers?

Ondernemende medewerkers nemen initiatief, denken mee en zijn bereid net dat ene stapje extra te zetten. Hoe krijg je jouw medewerkers zover?

Cristel van de Ven

Bekijk alle colleges