Over Baker Tilly Berk

Over Baker Tilly Berk

‘Verandering is de enige constante’, zo luidt het gezegde van de Griekse filosoof Heraclitus. Deze eeuwenoude uitspraak heeft nog niets aan actualiteit ingeboet. De wereld waarin de accountant opereert verandert continue, en ook het speelveld voor onze opdrachtgevers blijft aan grote veranderingen onderhevig. Om die reden proberen wij altijd onze klanten en relaties meer te brengen en te geven dan alleen de producten en diensten die zij van ons afnemen. We streven ernaar verrassend en vernieuwend te zijn, waarbij het delen van onze kennis hoog in het vaandel staat.

Het mag duidelijk zijn dat, als gevolg van de veranderende context waarin meer en scherpere wet- en regelgeving een hoofdrol speelt, de organisatie Baker Tilly Berk in transitie is. Daarbij is één basisprincipe ongewijzigd: dat van de kwaliteit van onze diensten, vanuit onze verantwoordelijkheid het publiek belang te dienen. Kwaliteit is het fundament van onze dienstverlening en de vertrouwensrelatie die wij met onze klanten en het maatschappelijk verkeer opbouwen. Daarvoor spannen wij ons onverminderd in; we doen aan kwaliteit geen concessies.

Meer lezen over onze organisatie

Maak kennis met onze organisatie en onze bestuurders en toezichthouders. Kwaliteit is het fundament van onze organisatie. Lees meer hierover op de pagina's hiernaast.

Kwaliteit

Bestuur

Strategie

Internationaal netwerk

Historie

MVO

Beroeps- en netwerkorganisaties

Nieuws over Baker Tilly Berk

Persberichten en nieuws over Baker Tilly Berk of uit het internationale netwerk leest u hiernaast.

Mindset: Audit Innovation

Als organisatie zoeken we continu naar mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren en nog beter aan te laten sluiten bij de ontwikkelingen in onze digitale samenleving.

Bekijk deze blog

Omzet Baker Tilly Berk 2016 stijgt met 7% naar € 90,7 miljoen

In alle service lines is in 2016 omzetgroei gerealiseerd, de groei in de auditpraktijk en in de advisering waren het sterkst.

Bekijk dit persbericht

Nieuwe partner Baker Tilly Berk in Rotterdam

Harry van den Burg is per 1 februari 2017 gestart als partner RA.

Bekijk dit persbericht

Baker Tilly Berk kiest voor nieuwe applicatie documentbeheer

Nieuwe applicatie draagt bij aan het optimaliseren van het documentenbeheer.

Bekijk dit persbericht

Baker Tilly Berk en PinkWeb slaan handen ineen

Baker Tilly Berk gaat voor de nieuwe totaaloplossing Be in Control gebruik maken van het klantenportaal Client Online van Pinkweb.

Bekijk dit persbericht

Angelique Koopman benoemd als partner audit innovation

Angelique Koopman gaat met ingang van 1 juli 2016 als partner audit innovation bij Baker Tilly Berk aan de slag. Zij wordt verantwoordelijk voor innovatie van de controle-aanpak door de inzet van data-analyse en process mining.

Bekijk dit persbericht
Over BTB "positief kritisch" Een gesprek tussen de klant en de accountant

"Positief kritisch."

De rol van de accountant verandert, dat is een feit. De beroepsgroep krijgt meer en meer te maken met toenemende regelgeving. Ook onze klanten krijgen daarmee te maken.

Bekijk deze publicatie

Omzet Baker Tilly Berk in 2015 4,3% hoger

De omzet van Baker Tilly Berk komt over 2015 uit op € 84,9 miljoen. Dat is een omzetstijging van 4,3% ten opzichte van 2014.

Bekijk dit persbericht
Over BTB Linda Holterman deelt haar eigen wijsheid

"Als je trots bent op je werk en het merk, dan deel je dat graag met anderen."

Blog van collega Linda Holterman over Baker Tilly Berk als werkgever.

Bekijk deze blog

Ondernemerscollege

Wat kunnen ondernemers leren van topsporters?

Met eigenwijze kijk sleepte Marc Lammers met zijn dames hockeyteam het goud in de wacht op de Olympische Spelen van 2008. Wat kunnen we van hem leren?

Hoe kunnen wij u verder helpen?