The Next Step

The Next Step

Uw bedrijf is continu in ontwikkeling. Of u nu groei nastreeft en kansen ziet voor innovatie of wanneer u de continuïteit van uw bedrijf wilt borgen, maar hierbij twijfelt over de bestendigheid van uw businessmodel. In welke situatie u zich ook bevindt, één ding is zeker: u wilt uw bedrijf een stap verder brengen. Het is aan u, als ondernemer, om dat te realiseren. Om de juiste keuzes te maken, richting te geven en te bepalen wat uw bedrijf in de volgende fase nodig heeft.

Een sterke omzetgroei vraagt om meer personeel. Hoe houdt u grip op een groeiend personeelsbestand? Beschikt u over voldoende financiële middelen om uw ambities te realiseren? Heeft u het juiste talent aan boord? En wat doet u als een koper interesse toont in uw bedrijf? Baker Tilly Berk en BNR verkennen de uitdagingen van ondernemers en hun ‘Next Step’. Lees hier over de ‘decisive moments’ in het ondernemerschap. Luister naar de keuzes die ondernemers maakten en de lessen die zij leerden. En lees welke oplossingen er zijn om de uitdagingen het hoofd te bieden en groei te realiseren. Onze experts staan dagelijks ondernemers bij in de ontwikkeling van hun bedrijf. Zij delen graag hun wijsheid met u.

Vanaf dinsdag 5 september is zeven weken lang de uitzending ‘BNR The Next Step’ te beluisteren op BNR nieuwsradio. Hierin komen meerdere groeifases van een bedrijf aan bod en gaan experts en ondernemers met elkaar in gesprek. BNR The Next Step wordt mede mogelijk gemaakt door Baker Tilly Berk. 

Stap voor stap

Zeven weken lang staat in iedere uitzending van BNR The Next Step een ander thema centraal. Deze thema's lichten wij graag nog extra toe. Deze treft u hier aan. Momenteel alleen nog de thema's juiste persoon, financiering en talenten, maar straks ook meer over o.a. organisatiestructuur en het verkennen van de internationale markt.

Talenten binden en behouden

Talent | The Next Step | Baker Tilly Berk

Hoe gaat u de strijd om talent winnen?

Lees meer

Financiering van the next step

Financiering | The Next Step | Baker Tilly Berk

Welke financiering past bij uw plannen?

Lees meer

Juiste persoon voor volgende fase

Juiste persoon | The Next Step | Baker Tilly Berk

Gaat u verder of draagt u het stokje over?

Lees meer

Nieuws & artikelen

Op de hoogte blijven van de laatste wet- en regelgeving? Of wilt u artikelen lezen ter inspiratie? Wij publiceren regelmatig nieuwsberichten, artikelen en blogs die nuttig kunnen zijn voor uw bedrijfsvoering!

Checklist: inzicht in talentontwikkeling

Snel inzicht in welke talenten uw organisatie nodig heeft in de toekomst.

Bekijk deze blog

Talentontwikkeling. Dat doe je zó!

Tips om talentontwikkeling vooral praktisch aan te vliegen.

Bekijk deze blog
Familiebedrijf - Corporate Finance | Baker Tilly Berk

Wilt u uw onderneming verkopen?

Bekijk dan deze vier tips om uw bedrijf verkoopklaar te maken. Het optimaliseren van de winst bijvoorbeeld.

Bekijk deze blog

Succesvol reorganiseren: van sloop naar wederopbouw

Reorganiseren als rigoureus middel om de organisatie weer op de rails te krijgen. Hoe zorg je ervoor dat je niet alleen sloopt, maar ook opbouwt?

Bekijk deze blog
Play

Btw-tips voor grensoverschrijdende e-commerce

Onze btw-specialisten hebben de belangrijkste aandachtspunten voor e-commerce ondernemers op een rijtje gezet.

Bekijk de video
Artificial Intelligence | ondernemerscollege

Welkom in de wereld met Artificial Intelligence

Artificial Intelligence wordt dé trend van 2017. Maar wat is dat eigenlijk? En hoe werkt het? Audit Innovation Partner Angelique Koopman legt uit.

Bekijk deze blog
Koploper weblog | ondernemerscollege

Zo ben je ook over vijf jaar nog koploper

"Ik trek graag een parallel met de Formule 1-sport. Een ondernemer heeft ook een race te winnen."

Bekijk deze blog
Nanolab werkbezoek | ondernemerscollege

"Nanotechnologie biedt volop kansen voor nieuwe producten en industrieën"

"De noodzaak om te innoveren wordt alsmaar groter, in welke business je ook zit. Daarom maak ik mijn klanten graag alert op nieuwe technologische ontwikkelingen."

Bekijk deze blog
Familiebedrijf

Bedrijf overnemen?

Vertil u niet aan uw ambities! Want een overname is een ingrijpend iets, daar moet u niet te lichtzinnig over denken.

Bekijk deze blog

Klantverhaal Arnold Suhr

Arnold Suhr, specialistisch handelshuis van ingrediënten voor onder meer geneesmiddelen en (sport)voeding, groeit verder dankzij een weloverwogen overdracht en verdeling van de aandelen. Door deelname van extern financier Active Capital Company, goed voor 70% van de aandelen, wordt het mogelijk om groei in het buitenland te realiseren en kan worden geïnvesteerd in de teelt van grondstoffen.

Kasper Bouwman
Kasper Bouwman Directeur van Arnold Suhr
"Ondernemen is keuzes maken en voortdurend blijven schakelen. We gaan naast verhandelen ook produceren om nog meer business naar ons toe te trekken"
Lees het klantverhaal

Ondernemerscollege

Mijn bedrijf verkocht. En nu?

Wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van je bedrijf, los van alle praktische zaken? Stefan van den Berg, oprichter van Afterpay, vertelt.

Stefan van den Berg

Bekijk alle colleges