Juiste persoon voor volgende fase
Onderdeel van:

The Next Step

Juiste persoon voor volgende fase

Sinds de start van uw bedrijf is er veel veranderd. Uw bedrijf is gegroeid en blijft volop in ontwikkeling. Geen klein team meer, maar tientallen fte's om aan te sturen. Meer afnemers en grotere opdrachten die vragen om een goed geoliede interne organisatie. Leidt u uw bedrijf de volgende fase in? Of ligt uw hart bij het pure ondernemerschap en wordt het tijd om te kiezen voor een andere managementstructuur?

Ondernemerschap is risico's durven nemen en kansen zien in de markt. Is dat waar u zich dagelijks mee bezighoudt? Of bent u inmiddels vooral bezig met het managen van processen? De kans is groot dat er een moment komt, waarop de ondernemer in u zich afvraagt of u de juiste persoon bent om uw bedrijf te leiden. Er zijn diverse mogelijkheden om de dagelijkse werkzaamheden los te laten en meer ruimte te creëren voor business development. Onze adviseurs staan u graag bij in dit proces. Zij kunnen met u sparren over het aantrekken van een externe directeur, een management buy out begeleiden of adviseren over opvolging naar een volgende generatie

Beluister uitzending 1 van BNR The Next Step over 'Ben ik de juiste persoon om dit bedrijf te leiden in de volgende fase'. 

Vragen? Neem contact met ons op! Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!
BNR The Next Step | Baker Tilly

Klantverhaal Arnold Suhr

Arnold Suhr, specialistisch handelshuis van ingrediënten voor onder meer geneesmiddelen en (sport)voeding, groeit verder dankzij een weloverwogen overdracht en verdeling van de aandelen. Door deelname van extern financier Active Capital Company, goed voor 70% van de aandelen, wordt het mogelijk om groei in het buitenland te realiseren en kan worden geïnvesteerd in de teelt van grondstoffen.

Kasper Bouwman
Kasper Bouwman Directeur van Arnold Suhr
"Ondernemen is keuzes maken en voortdurend blijven schakelen. We gaan naast verhandelen ook produceren om nog meer business naar ons toe te trekken."
Lees het klantverhaal

Ondernemerscollege

Mijn bedrijf verkocht. En nu?

Wat komt er allemaal kijken bij de verkoop van je bedrijf, los van alle praktische zaken? Stefan van den Berg, oprichter van Afterpay, vertelt.

Stefan van den Berg

Bekijk alle colleges