Strategische keuzes
Onderdeel van:

The Next Step

Strategische keuzes

Of u groei wilt realiseren met een nieuw businessmodel of met de overname van andere marktpartijen, bij deze ‘decisive moments’ in het ondernemerschap gaat u niet over een nacht ijs. Zeker als u concludeert dat een volgende stap betekent dat u meer op afstand betrokken wil zijn bij het bedrijf of toe bent aan een nieuwe uitdaging en uw bedrijf te koop zet. Uw besluit raakt niet alleen uzelf, maar heeft ook consequenties voor het bedrijf en uw medewerkers.

Welke keuze u ook maakt, de next step moet goed geregeld worden. Laat u daarom begeleiden door onze Corporate Finance adviseurs. Zij hebben veel ervaring met grote strategische beslissingen, zoals het aankopen en verkopen van bedrijven. In het gehele traject, van de juiste prijs tot overnamecondities en contracten, begeleiden zij u. Ook als het gaat om financieringsvraagstukken voor groeiplannen. Onze adviseurs denken graag mee hoe uw volgende stap gerealiseerd kan worden.

Beluister uitzending 7 van BNR The Next Step over hoe verder te groeien en de strategische keuzes die daarmee gepaard gaan. 

Heeft u vragen? Neem contact op! Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
BNR The Next Step | Baker Tilly

Actueel

Onze mensen én onze klanten delen graag hun wijsheid met u. Lees meer over hoe wij onze klanten helpen om grip te houden op groei.  

Familiebedrijf - Corporate Finance | Baker Tilly

Wilt u uw onderneming verkopen?

Bekijk dan deze vier tips om uw bedrijf verkoopklaar te maken. Het optimaliseren van de winst bijvoorbeeld.

Bekijk deze blog
Familiebedrijf |Baker Tilly

Bedrijf overnemen?

Vertil u niet aan uw ambities! Want een overname is een ingrijpend iets, daar moet u niet te lichtzinnig over denken.

Bekijk deze blog
Detachering - Corporate Finance | Baker Tilly

Infographic financieringsvormen

Banken zijn weer vaker bereid te financieren. Zeker als er voor de invulling van de financieringsbehoefte wordt gekozen voor een mix van financieringsvormen. Welke vorm past er bij u?

Bekijk dit nieuws

Klantverhaal Seven Stars

Seven Stars is een snelgroeiend ICT-detacheringsbedrijf met een omzet van 35 miljoen. Het in 2005 opgerichte bedrijf kwam door het succes voor belangrijke strategische keuzes te staan. Oprichter en eigenaar Marius Nijland wilde zichzelf weer echt in zijn kracht zetten en creëerde ruimte voor andere zaken dan de dagelijkse business. Hij koos bewust voor een herstructurering en de bank en het huidige management zijn ingestapt.

Marius Nijland
Marius Nijland Oprichter en eigenaar Seven Stars
“De door Baker Tilly Berk voorgestelde bedrijfsconstructie gaf het management de kans om op een goede manier in te stappen. Ook is er door de herstructurering kapitaal vrijgekomen voor verdere groei én heb ik daardoor meer tijd om weer te gaan ondernemen.”
Lees het klantverhaal

Ondernemerscollege

Gaan succesvol ondernemen en duurzaam ondernemen samen?

Succesvol ondernemen en ook je steentje bijdragen aan de maatschappij? Het is eenvoudiger dan je denkt! Marga Hoek vertelt.