Uitvaartbranche

Uitvaartbranche

De van oudsher stabiele uitvaartbranche heeft afgelopen jaren te maken gehad met een toenemende dynamiek. Door veranderende klantvoorkeuren, nieuwe technologische mogelijkheden en nieuwe toetreders is ondernemen in de uitvaartbranche nog uitdagender geworden. Om u in deze turbulente tijden te helpen, doen wij regelmatig onderzoek naar de ontwikkelingen in de uitvaartbranche. Wat zijn risico’s en waar liggen kansen voor u?

Baker Tilly Berk voert in samenwerking met UitvaartMedia periodiek onderzoek uit onder uitvaartprofessionals: de uitvaartbranchemonitor . Hiermee creëren we een kijkje in de huidige positionering van uitvaartondernemingen. Het levert u mogelijk nieuwe inzichten en handvatten voor uw bedrijfsvoering. Wij zetten deze kennis graag in om u verder te helpen ontwikkelen en groeien. Dat doen we aan de hand van vier pijlers: we voeren een haalbaarheidsonderzoek en een klanttevredenheidsonderzoek uit. We schrijven een businessplan voor u en kijken naar de opvolging en continuïteit van uw bedrijf. Wilt u meer hierover weten? Neem dan contact met ons op.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Uitvaartbranche | Baker Tilly

Onderzoek uitvaartbranche

In samenwerking met vakuitgeverij UitvaartMedia doen wij jaarlijks onderzoek naar trends en ontwikkelingen in de uitvaartbranche. De onderzoeksresultaten worden gepubliceerd in de UitvaartBranchemonitor. Deze publicaties en andere nieuwsberichten leest u hier.

Ondernemen en groei in de uitvaartbranche

Uit de nieuwe UitvaartBranchemonitor blijkt dat zeven op de tien ondernemers verwachten dat ze in de komende twee jaar meer uitvaarten mogen verzorgen.

Bekijk dit nieuws

Marketing en social media in de uitvaartbranche

Reclame maken voor uitvaarten blijft een onderwerp dat gevoelig kan liggen. Hoe gaat u hiermee om?

Bekijk deze publicatie

Uitvaartbranche: kwaliteit en opleidingen

De UitvaartBranchemonitor doet onderzoek onder uitvaartprofessionals en richt zich op het ondernemen en ontwikkelingen en trends in de uitvaartbranche.

Bekijk deze publicatie

Onderzoek naar trends en ontwikkelingen uitvaartbranche

Download kosteloos onze branche-analyse uit 2014 op onze website.

Bekijk dit nieuws
Uitvaart bos

Uitvaartbank kan sector in zwaar weer redden

Verdienmodel onder druk; uitdaging voor uitvaartbranche is om naast verzekering ook uitvaart klant te mogen regelen.

Bekijk deze publicatie

Ondernemerscollege

Hoe bouw je een sterk merk zonder reclame?

Met de tips van Marketeer Marc van Eck zorg jij ervoor dat mensen ervaren en voelen waar je merk voor staat.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Barend van de Kraats
Barend van de Kraats Strategy Advisor T: 06 52 76 54 76

"Als expert op het gebied van overtuigende en feitelijk onderbouwde businessplannen help ik ondernemers en organisaties om te groeien en ambities te realiseren."