Interim & detachering
Onderdeel van:

Zorg

Interim & detachering

U heeft tijdelijk extra capaciteit nodig. En de aanleiding kan verschillend zijn; langdurige afwezigheid van een medewerker, piekdrukte opvangen of bijvoorbeeld specifieke kennis bij een project. Wij helpen u graag aan de juiste persoon.

Onder het label Finance4Care biedt Baker Tilly Berk interim oplossingen aan voor financiële vraagstukken in de zorg. Wij bieden ondersteuning in de vorm van detachering op een aantal verschillende domeinen:

  • zorgcontractering
  • controlling
  • financiële administratie
  • zorgadministratie
  • informatiemanagement
  • risk management

Interim professional met toegevoegde waarde

Voor u zijn kwaliteit en deskundigheid een eis. En voor ons vanzelfsprekend. De kwaliteit van ons werk borgen wij door alleen interim medewerkers aan u voor te stellen met een bewezen track-record. De kandidaten weten wat er speelt in de zorgsector en zijn volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving. Zo bent u gegarandeerd van een gekwalificeerd interim professional.

Bundelen van krachten

Onze interim oplossing reikt verder dan extra mankracht alleen. We selecteren niet alleen de beste interim medewerker voor uw zorginstelling. Ook bieden wij pragmatische oplossingen voor uw bedrijfskundige vraagstukken. Dát is onze toegevoegde waarde.

Vinger aan de pols

Regelmatig overleg hoort bij onze aanpak. Bent u tevreden over de inzet van de interim medewerker? Wat zijn uw verwachtingen over de duur van de detachering? Wij horen graag hoe het gaat, zodat wij samen met u het gewenste resultaat bereiken.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan tijdelijk extra capaciteit? Onze specialisten van Advisory Healthcare helpen u graag verder. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.

Ja, neem contact met mij op
Zorg | Baker Tilly

Zorgkennis delen

De ontwikkelingen in uw sector gaan snel. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u en maken inzichtelijk wat wijzigingen in wet- en regelgeving en actuele trends voor u als zorgaanbieder betekenen. Lees hiernaast onze blogs en artikelen. 

Zelforganisatie; een dynamisch ontwikkelproces | Baker Tilly

Zelforganisatie: een dynamisch ontwikkelproces

Volgens Advisory Healthcare consultant Alexandra Hoekman is de implementatie van zelforganisatie een dynamisch ontwikkelproces.

Bekijk deze blog
Zorg Regeldruk | Baker Tilly

Het stroomt beleid; wie durft de kraan dicht te draaien?

Advisory Healthcare adviseurs Marlijn Althuizen en Inge Blokker stellen dat de huidige discussie over regeldruk nog niet over de juiste vraag gaat. Zij analyseerden het speelveld van beleid in de zorg.

Bekijk deze blog
IT advisory | Baker Tilly

Internet of Things in de zorg: de uitdagingen

Internet of Things brengt uitdagingen in de zorg voor interoperabiliteit, veiligheid en privacy mee.

Bekijk deze publicatie
Zelforganisatie: lijden of leiden? | Baker Tilly

Zelforganisatie: lijden of leiden?

Advisory Healthcare consultant Alexandra Hoekman analyseerde theorie- en praktijkonderzoeken omtrent zelforganisatie en licht drie veel voorkomende uitdagingen uit.

Bekijk deze blog
Methodisch werken | Baker Tilly

Nog betere zorg? Verbeter methodisch werken en leer van incidenten

Advisory Healthcare consultant Marlijn Althuizen analyseerde 69 instellingsrapporten. In deze tweede blog leest u hoe u concreet kwaliteitswinst kan behalen.

Bekijk deze blog
Verpleeghuizen | leer van elkaar | Baker Tilly

Verpleeghuizen, leer meer van elkaar!

Advisory Healthcare consultant Marlijn Althuizen analyseerde 69 instellingsrapporten en spoort aan elkaar meer op te zoeken om zo samen te verbeteren.

Bekijk deze blog
Lange afkortingenboekje voor de zorg

Lange afkortingenboekje voor de zorg

Vliegen afkortingen u om de oren? Download het afkortingenboekje, dan kent de taal van de zorg geen geheimen meer.

Bekijk dit nieuws
Zorg | Baker Tilly

Internet of Things in de zorg: praktijkvoorbeelden

Wordt Internet of Things al in de zorg gebruikt? In dit artikel vier voorbeelden van producten die in ontwikkeling zijn.

Bekijk deze publicatie
Personenalarmering toch vrijgesteld van btw

Personenalarmering toch vrijgesteld van btw

De vrijstelling is van belang voor instellingen in de verpleeg- en verzorgingssector en thuishulporganisaties.

Bekijk dit nieuws

Ondernemerscollege

Hoe voorkom je miscommunicatie op de werkvloer?

80% van de problemen in organisaties ontstaan door miscommunicatie. Edith Doosje onthult hoe je het virus van miscommunicatie geen kans geeft.