Interim management
Onderdeel van:

Zorg

Interim management

De zorg verandert in rap tempo. Daarom is het belangrijk dat de bedrijfsvoering van uw zorginstelling efficiënt en betrouwbaar is ingericht. Dit vraagt om veel kennis en verandervermogen van uw staf. Bij deze veranderingen kan tijdelijk extra capaciteit in de bedrijfsvoering van uw zorginstelling helpen. Daarnaast is het prettig om bij ziekte of langdurige afwezigheid van medewerkers tijdelijke ondersteuning te kunnen inschakelen.

Onder het label Finance4Care biedt Baker Tilly Berk interim oplossingen aan voor financiële vraagstukken in de zorg. Er kan ondersteuning geboden worden in de vorm van detachering op een groot aantal verschillende domeinen, waaronder zorgcontractering, controlling, financiële administratie, zorgadministratie, informatiemanagement en risk management.

Interim management met toegevoegde waarde

De kwaliteit van ons werk borgen wij door alleen interim medewerkers met een bewezen track-record aan u voor te stellen. Zo bent u verzekerd van de beste kandidaat. Deze kandidaat weet wat er speelt in de zorgsector en is volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving. Tijdens de inzet van onze professionals houden wij vinger aan de pols. Om onze kennis en ervaring in te zetten en tot pragmatische oplossingen te komen voor uw bedrijfskundige vraagstukken.

Finance4Care | Baker Tilly Berk

Zorgkennis delen

De ontwikkelingen in uw sector gaan snel. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u en maken inzichtelijk wat wijzigingen in wet- en regelgeving en actuele trends voor u als zorgaanbieder betekenen. Lees onze blogs en artikelen. 

Lange afkortingenboekje voor de zorg

Vliegen afkortingen u om de oren? Download het afkortingenboekje, dan kent de taal van de zorg geen geheimen meer.

Bekijk dit nieuws

Baker Tilly Berk versterkt zich met Finance4Care

Een strategisch samenwerkingsverband om in de groeiende vraag naar advies van zorgaanbieders te voorzien.

Bekijk dit persbericht

Ondernemerscollege

Hoe maak je 20% van je capaciteit vrij?

Een nieuw project beginnen of een nieuwe opdracht aannemen; dat vraagt om extra tijd en ruimte. De tip van Frans van Loef: stop met stapelen!