Nu voor morgen
Onderdeel van:

Zorg

Nu voor morgen

Is uw zorgorganisatie klaar voor de uitdagingen van morgen? De ontwikkelingen in de zorg zijn dynamisch. U wordt continu uitgedaagd om goede zorg te leveren én gelijktijdig te anticiperen op de ontwikkelingen die op u afkomen. Dat vraagt om een helder kompas naar de toekomst en een slagvaardige inrichting en besturing van uw organisatie.

Toekomstbestendige strategie

U ziet de ontwikkelingen die op uw organisatie afkomen, maar welke zijn nu het meest impactrijk voor u? U ziet kansen, maar zijn ze dat ook echt? Verder specialiseren of juist uw zorgportfolio verbreden? Hoe zijn de marktkansen en wat doen uw concurrenten? Hoe ontwikkelt de demografie zich. Wij helpen u graag aan antwoorden op deze vraagstukken. Antwoorden die u helpen nog beter koers te bepalen naar een bestendige toekomst voor uw organisatie.

Slagvaardige besturing

Het implementeren van een toekomstbestendige strategie vraagt om een slagvaardige besturing en inrichting van uw organisatie. Daarmee kunt u effectief, snel en flexibel inspelen op de kansen en ontwikkelingen om u heen. Maar welke onderdelen van uw besturingsmodel moeten dan precies worden aangepast? Hoe kan de wendbaarheid worden vergroot? Hoe kan uw organisatie op een beheerste manier overgaan naar zelforganisatie? De specialisten van Advisory Healthcare ondersteunen u graag met de inrichting hiervan.

Duurzame bedrijfsvoering

Een toekomstbestendige strategie heeft ook impact op uw bedrijfsvoering. Zijn uw processen efficiënt ingericht? Kunt u sturen op financiële én kwaliteitsindicatoren? En, zijn de informatie dashboards volledig, actueel en betrouwbaar? Wij helpen u met het ‘slim organiseren’ van uw bedrijfsvoering.

Meer weten?

Wilt u persoonlijk advies? Onze specialisten van Advisory Healthcare helpen u graag verder. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. 

 

Ja, neem contact met mij op
Zorg | Baker Tilly

Zorgkennis delen

De ontwikkelingen in uw sector gaan snel. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u en maken inzichtelijk wat wijzigingen in wet- en regelgeving en actuele trends voor u als zorgaanbieder betekenen. Lees hiernaast onze blogs en artikelen. 

Zorg | Baker Tilly

Hoe staat het met de veiligheidscultuur in uw zorgorganisatie?

Marlijn Althuizen laat in haar blog zien wat een vooruitstrevende veiligheidscultuur inhoudt en hoe je daar komt.

Bekijk deze blog
Consultancy  | Baker Tilly

De controller als verbinder

In dit artikel besteden collega's Inge en Edwin aandacht aan de nieuwe rol van de controller in de zorg.

Bekijk deze publicatie
Zelforganisatie; een dynamisch ontwikkelproces | Baker Tilly

Zelforganisatie: een dynamisch ontwikkelproces

Volgens Advisory Healthcare consultant Alexandra Hoekman is de implementatie van zelforganisatie een dynamisch ontwikkelproces.

Bekijk deze blog
Zorg Regeldruk | Baker Tilly

Het stroomt beleid; wie durft de kraan dicht te draaien?

Advisory Healthcare adviseurs Marlijn Althuizen en Inge Blokker stellen dat de huidige discussie over regeldruk nog niet over de juiste vraag gaat. Zij analyseerden het speelveld van beleid in de zorg.

Bekijk deze blog
IT advisory | Baker Tilly

Internet of Things in de zorg: de uitdagingen

Internet of Things brengt uitdagingen in de zorg voor interoperabiliteit, veiligheid en privacy mee.

Bekijk deze publicatie
Zelforganisatie: lijden of leiden? | Baker Tilly

Zelforganisatie: lijden of leiden?

Advisory Healthcare consultant Alexandra Hoekman analyseerde theorie- en praktijkonderzoeken omtrent zelforganisatie en licht drie veel voorkomende uitdagingen uit.

Bekijk deze blog
Methodisch werken | Baker Tilly

Nog betere zorg? Verbeter methodisch werken en leer van incidenten

Advisory Healthcare consultant Marlijn Althuizen analyseerde 69 instellingsrapporten. In deze tweede blog leest u hoe u concreet kwaliteitswinst kan behalen.

Bekijk deze blog
Verpleeghuizen | leer van elkaar | Baker Tilly

Verpleeghuizen, leer meer van elkaar!

Advisory Healthcare consultant Marlijn Althuizen analyseerde 69 instellingsrapporten en spoort aan elkaar meer op te zoeken om zo samen te verbeteren.

Bekijk deze blog
Lange afkortingenboekje voor de zorg

Lange afkortingenboekje voor de zorg

Vliegen afkortingen u om de oren? Download het afkortingenboekje, dan kent de taal van de zorg geen geheimen meer.

Bekijk dit nieuws

Ondernemerscollege

Wanneer staat de eerste robot aan het ziekbed?

Concurrentie in de zorg zit hem volgens Maarten den Braber niet in andere instellingen en ziekenhuizen, maar in technologie. Hoe beïnvloedt dit de zorg?

Maarten den Braber

Bekijk alle colleges