Trainingen, workshops en masterclasses zorg
Onderdeel van:

Zorg

Trainingen, workshops en masterclasses zorg

Vanuit de overheid ontstaan wettelijke kaders met een focus op keuzevrijheid voor cliënten en bekostiging die persoonsvolgend wordt. Daarnaast neemt de complexiteit van wet- en regelgeving rondom bijvoorbeeld de zorgbekostiging steeds meer toe. Ontwikkelingen die mogelijk impact hebben op uw zorginstelling. Wij verzorgen trainingen, workshops en masterclasses om te zorgen dat u volledig thuis bent in de nieuwe spelregels en belangrijke veranderingen in uw sector weet te duiden. Echt advies draait namelijk om kennis delen en doorgeven.

Trainingen en workshops

Wij verzorgen trainingen en workshops voor financials in de zorg. Onze trainers en interim managers bieden concrete oplossingen op het snijvlak van zorg en bedrijfsvoering. Onze trainingen zijn PE-geaccrediteerd en ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk. Wij bieden deze trainingen tegen scherpe tarieven aan.

Inhouse trainingen

Wij organiseren de trainingen ook bij u op locatie voor een aantal van uw eigen medewerkers. Daarmee kunnen we in de training nog specifieker stil staan bij de situatie in uw zorginstelling. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Masterclasses voor toezichthouders

Speciaal voor toezichthouders in de zorg organiseren wij masterclasses. Ons doel is om u als toezichthouder tijdens de masterclasses bij te praten over belangrijke ontwikkelingen in de sector. Zo geven wij concrete handvatten mee in de dialoog binnen de Raad van Toezicht en met uw Raad van Bestuur rondom de thema’s die in de masterclasses aan bod komen.

Zorg | Baker Tilly

Een overzicht van onze trainingen

Onze trainingen, workshops en masterclasses staan in het teken van kennis delen en collega’s uit de sector ontmoeten. Het aanbod is divers: van praktische handvatten voor uw zorgadministratie en Interne Controle tot turbocursussen, workshops en masterclasses om wegwijs te worden in specifieke zorgthema’s.

Zorg | Baker Tilly

Financiering van de zorg

Na deze training heeft u een solide basis om in een financiële functie in de zorg aan de slag te gaan.

Bekijk dit evenement
Zelforganisatie; een dynamisch ontwikkelproces | Baker Tilly

Zelforganisatie: een dynamisch ontwikkelproces

Volgens Advisory Healthcare consultant Alexandra Hoekman is de implementatie van zelforganisatie een dynamisch ontwikkelproces.

Bekijk deze blog
Zelforganisatie: lijden of leiden? | Baker Tilly

Zelforganisatie: lijden of leiden?

Advisory Healthcare consultant Alexandra Hoekman analyseerde theorie- en praktijkonderzoeken omtrent zelforganisatie en licht drie veel voorkomende uitdagingen uit.

Bekijk deze blog

Ondernemerscollege

Hoe vind je balans in onze prestatiemaatschappij en voorkom je een burn-out?

Ruim een miljoen mensen lopen rond met burn-out symptomen door o.a. prestatiedruk en communicatie overload. Sebastian Mennes over zijn ervaring.

Sebastian Mennes

Bekijk alle colleges

Hoe kunnen wij u verder helpen?