Trainingen, workshops en masterclasses zorg
Onderdeel van:

Zorg

Trainingen, workshops en masterclasses zorg

Vanuit de overheid ontstaan wettelijke kaders met een focus op keuzevrijheid voor cliënten en bekostiging die persoonsvolgend wordt. Daarnaast neemt de complexiteit van wet- en regelgeving rondom bijvoorbeeld de zorgbekostiging steeds meer toe. Ontwikkelingen die mogelijk impact hebben op uw zorginstelling. Wij verzorgen trainingen, workshops en masterclasses om te zorgen dat u volledig thuis bent in de nieuwe spelregels en belangrijke veranderingen in uw sector weet te duiden. Echt advies draait namelijk om kennis delen en doorgeven.

Trainingen en workshops

Wij verzorgen trainingen en workshops voor financials in de zorg. Onze trainers en interim managers bieden concrete oplossingen op het snijvlak van zorg en bedrijfsvoering. Onze trainingen zijn PE-geaccrediteerd en ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk. Wij bieden deze trainingen tegen scherpe tarieven aan.

Inhouse trainingen

Wij organiseren de trainingen ook bij u op locatie voor een aantal van uw eigen medewerkers. Daarmee kunnen we in de training nog specifieker stil staan bij de situatie in uw zorginstelling. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Masterclasses voor toezichthouders

Speciaal voor toezichthouders in de zorg organiseren wij masterclasses. Ons doel is om u als toezichthouder tijdens de masterclasses bij te praten over belangrijke ontwikkelingen in de sector. Zo geven wij concrete handvatten mee in de dialoog binnen de Raad van Toezicht en met uw Raad van Bestuur rondom de thema’s die in de masterclasses aan bod komen.

Zorg | Baker Tilly Berk

Een overzicht van onze trainingen

Onze trainingen, workshops en masterclasses staan in het teken van kennis delen en collega’s uit de sector ontmoeten. Het aanbod is divers: van praktische handvatten voor uw zorgadministratie en Interne Controle tot turbocursussen, workshops en masterclasses om wegwijs te worden in specifieke zorgthema’s.

Lange afkortingenboekje voor de zorg

Vliegen afkortingen u om de oren? Download het afkortingenboekje, dan kent de taal van de zorg geen geheimen meer.

Bekijk dit nieuws

Ondernemerscollege

Wat kun je leren van een start-up?

In plaats van plannen maken en risico’s te mijden, zouden we meer dingen moeten uitproberen en falen omarmen, aldus Melissa Marijnen.

Melissa Marijnen

Bekijk alle colleges

Hoe kunnen wij u verder helpen?