Zorgkennis.net
Onderdeel van:

Zorg

Zorgkennis.net

Aan een toekomstbestendige gezondheidszorg leveren wij onze bijdrage door kennis en ervaring met elkaar te delen. Om het delen van zorgkennis te stimuleren en te faciliteren realiseerden wij samen met vereniging Fizi gezamenlijk het platform Zorgkennis.net. Op Zorgkennis.net vindt u een kennisbank waar informatie vanuit diverse bronnen, waaronder NZa, VWS en brancheorganisaties, wordt samengebracht. Via een uitgebreide zoekfunctie kunt u snel vinden wat u nodig heeft.

Op Zorgkennis.net kunt u kosteloos actuele documenten en tools brengen en halen. Via dit platform bieden wij collega’s in de gezondheidszorg de gelegenheid om elkaar te raadplegen over de toepassing van wet- en regelgeving en praktische uitvoering van hun werkzaamheden.

Deel uw kennis met de branche

Lever zelf een bijdrage door geschikte modellen, tools en documenten op Zorgkennis.net te plaatsen. Via social media kunt u interessante artikelen gemakkelijk delen met uw contacten op LinkedIn, Twitter, Google+ of Facebook. Als u zich inschrijft als lid van Zorgkennis.net ontvangt u wekelijks de nieuwsbrief die op basis van uw voorkeuren een update geeft van de laatste ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

zorgkennis.net | Baker Tilly Berk

Zorgkennis delen

De ontwikkelingen in uw sector gaan snel. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u en maken inzichtelijk wat wijzigingen in wet- en regelgeving en actuele trends voor u als zorgaanbieder betekenen. Lees onze blogs en artikelen. 

Lange afkortingenboekje voor de zorg

Vliegen afkortingen u om de oren? Download het afkortingenboekje, dan kent de taal van de zorg geen geheimen meer.

Bekijk dit nieuws

Infographic Financieringsstromen in de zorg

De financieringsstromen in de zorg in kaart gebracht: Wlz, WMO en ZVW.

Bekijk dit nieuws
Zorg

Wat betekent een andere wijze van bekostiging voor u?

Het leveren van doelmatige zorg is een speerpunt in de wijze van bekostiging.

Bekijk deze blog

Ondernemerscollege

Wat kun je leren van een start-up?

In plaats van plannen maken en risico’s te mijden, zouden we meer dingen moeten uitproberen en falen omarmen, aldus Melissa Marijnen.

Melissa Marijnen

Bekijk alle colleges